Een (light-emitting diode) televisie is eigenlijk een soort (liquid crystal display) televisie. Het verschil is dat een -televisie een fluorescerende achtergrondverlichting gebruikt om een beeld te creëren, terwijl een -televisie een meer geavanceerd achtergrondverlichtingssysteem heeft.

Wat is er zo bijzonder aan een perfecte televisies voor het hele gezin?

-televisies staan bekend om hun verbluffende contrast en beeldhelderheid, omdat de lampen die een -scherm van stroom voorzien individueel achter het scherm zijn gerangschikt. Dit type beeldopstelling staat bekend als full of direct en het is de magie achter het ongelooflijke beeld dat u ervaart wanneer u een tegenkomt.

In de loop der jaren hebben -televisies een verbetering van de beeldkwaliteit doorgemaakt en zijn ze -televisies geworden met een betere beeldresolutie. Een kon toen een beeld op een publiek werpen door lampen achter het scherm of aan de zijkanten van het scherm te plaatsen.

Dit laatste systeem, waarbij de lampen langs de vier zijden van een -scherm worden geplaatst – bekend als een “light-guide”-technologie – werd populair toen ingenieurs meer HD in een dunner scherm wilden proppen.

Dit gezegd hebbende, hoewel een met randverlichting nu de populairste televisie op de markt is, klagen sommige critici dat de uniformiteit in kwaliteit kan afnemen. Dit kan zo zijn, maar de pure aanpasbaarheid van -schermen zorgt ervoor dat ze zullen rond blijven hangen voor de lange termijn. Een belangrijk kenmerk van deze aanpasbaarheid staat bekend als lokaal dimmen, waarmee -eigenaren individueel delen van het verweven achtergrondverlichtingssysteem van het scherm kunnen in- of uitschakelen.

Waar kunnen deze televisies allemaal worden gebruikt?

‘s kunnen eigenlijk het beste worden gebruikt in alle soorten gezinnen en op alle plekken zoals, scholen of huizen in plaats van buiten. Het probleem met het gebruik van een high-end televisie buiten is dat vocht, verlichting en het weghouden van de elektronische componenten op de televisies van de schurende stralen van de zon problematisch kunnen blijken.

televisies, net als standaard flatscreens en kleine tv worden allemaal gebruikt, zijn ontworpen om te werken binnen een smalle band van omgevingstemperatuur. Als u in een te koud of te warm klimaat woont, kan bevriezing of een hoge luchtvochtigheid ertoe leiden dat de elektronica in uw -televisie niet goed werkt.

Gezien het feit dat de meeste -televisies passen wel bij elk type gezin en dat de meeste ‘s worden gezien als de kroonjuwelen op dit moment in de televisie-industrie, is het misschien niet verstandig om dat soort technologie te onderwerpen aan de slijtage van warm zomerweer.

Bij -televisies bijvoorbeeld kan de vrieskou van februari in sommige streken een negatieve invloed hebben op de werking van de vloeibare kristallen; hetzelfde kan gebeuren met lichtgevende diodetechnologie.

U hoeft zich echter geen zorgen te maken over het gebruik van uw -televisie in een normale kantoor- of thuisomgeving, aangezien televisies tegenwoordig zijn uitgerust met ingebouwde ventilatoren en verwarmingselementen om ervoor te zorgen dat het toestel net zo goed blijft presteren als toen u het bijvoorbeld bij ny400.nl kocht.